top of page
IMG_9546_edited.jpg

PROVISORISKT BRAND- & UTRYMNINGSLARM

Utrymningslarmsystem är ett övervakningssystem som med hjälp av rökdetektorer detekterar brand. Systemet kan vara ett komplement i ett inbrottslarm eller helt fristående. Systemet ska vara byggt för att skydda egendom men också personer i händelse av brand.
 

Ett utrymningslarm är ett mer kostnadseffektivt alternativ än ett godkänt brandlarm. Systemet behöver inte vara uppkopplat mot larmförmedlingscentral men det rekommenderas för att få en bra funktion. Vi har stor erfarenhet av att bygga utrymningslarmsystem men vi installerar även godkända brandlarm och använder då vårt systerbolag AJOUR som driftsätter och servar.

Systemet vi arbetar med

Vi arbetar med ett trådlöst system, som kan byggas ihop efter projektets behov, i vissa falll ett rent utrymningslarm, med trådlösa larmknappar, som aktiverar larmets sirener, likt en fast installerat brandlarm. Vårt system går även att bygga ut med fler komponenter som just rökdetektorer med mera. Hör av dig till oss så visar vi gärna upp våra referensprojekt samt berättar mer om hur just du kan säkra upp ditt byggprojet. både för människan men självklart också för egendom.

bottom of page