top of page

Räddningsmateiriel

Hjärtstartare, Luftvägsstopp, Första hjälpen, Act fast kit mm.

Hos oss hittar du alla slags säkerhetsprodukter för brand, utrymning och säkerhet med tillhörande service, underhåll och utbildning. Dels alla de produkter som finns på vår leverantörs ca 4.700 m2 stora lager, men även våra egna räddningsprodukter där vi har agenturen själva i Norden.

Vi erbjuder ett brett utbud på hjärtstartare där PAD360 är vårt flaggskepp, ett brett utbud på första hjälpen väskor och mycket mer.

Vad gäller luftvägstopp så har vi själva agenturen för den enda livräddande produkten som finns på marknaden, LifeVac.

LifeVac räddar liv när du eller någon i din närhet satt i halsen, den är kliniskt testad och har alla godkännanden som krävs för att finnas på den europeiska marknaden. 30 liv har räddats bara de senaste 12 månaderna. Stora kunder har redan rustat upp, förutom världsledande bolag som IKEA ute i Europa så har vi i Sverige ett antal stora aktörer som tar säkerheten på största allvar. Filmstaden i Sverige har utrustat alla biografer i Sverige med vår LifeVac, flera räddningstjänstenhter runt om i landet lika så, hotell, restauranger, förskolor, skolor, idrottsklubbar såsom IFK Göteborg och många andra stora verksamheter har redan utrustat sig. Vänta inte, gör det du också!


bottom of page